top of page
  • stinehoidahl

Skiskole med Bodø alpinklubb

Bodø alpinklubb og Skarmoen alpinpark kan i vinter tilby gratis skiskole for nybegynnere i alderen 4-12 år. Kurset ledes av en hovedinstruktør med skiskoleutdanning, sammen med eldre utøvere fra klubben som hjelpeinstruktører. NB! Maks 20 deltakere.Skiskolen går over to stykk to-timers økter og er lekbasert alpintrening for å skape skiglede og mestring. Barna lærer å bevege seg i bakken, ta heisen og grunnleggende skiteknikk. Skiskolen vil i all hovedsak foregå i Familiebakken, som er svært godt egnet for alle som vil lære seg alpint. Det vil legges inn pause midt i økta, med bålkos, vaffel og saft til deltakerne.


Når: Fredag 19. januar kl. 1700-1900 og lørdag 20. januar kl. 1000-1200.


Utstyr: ski, sko, hjelm (kan leies gratis via BUA Bodø på nettsidene til Skarmoen alpinpark).


Pris: kr 0,- (skiskolen sponses i sin helhet av Equinor og heiskort er inkludert)


NB! Det er begrenset antall plasser til alle kursene. "Første mann til mølla"-prinsippet gjelder. Dersom det er stor interesse vil vi sette opp flere runder med skiskole.


Praktisk informasjon: Hvis dere skal leie utstyr anbefaler vi at dere ankommer treningen ca 30 minutter før oppstart. For de som har eget utstyr anbefaler vi at dere ankommer treningen 15 minutter før oppstart. Da har dere god tid til å gjøre barna klare med ski på beina når vi starter opp. Oppmøte er utenfor Varmebua i Skarmoen (se etter skiinstruktørene).


Ved spørsmål, kontakt Stine Høidahl Lundbakk på tlf 97 64 19 52.


822 views2 comments

Recent Posts

See All

2 comentários


bjoernar_eggen
07 de jan.

Flere skiskoler i vinter?

Curtir
stinehoidahl
07 de jan.
Respondendo a

Hei! Ja det vil det bli, vi finner nye datoer og legger ut når det er avklart 😀

Curtir
bottom of page